Thursday, April 26, 2012

VIDEO NAMEWEE BAWA AWEK THAILAND SOKONG BERSIH...SIAP PUKIMAK LAGI...PADA SAPA TU???


Namewee anak haram jadah nie pulak buat hal dengan satu video yang menyokong Bersih 3.0....Lahanat sungguh musibat dajal nie dari dulu MKP memang berbulu dengan sikap kurang ajaq anak haram nie...Apa kejadah si Menteli yang suka back up anak haram nie.Terbaru video hasil kerja babi pukimak nie telah dihasilkan untuk promosi bersih 3.0.Yang peliknya anak haram nie bawak pula sijalang dari thailand.....


Sapa yang pukimak?????????dajal sial punya Namewee!!!!!

Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) akan menutup sementara Dataran Merdeka dan semua laluan ke kawasan itu berkuatkuasa 6 pagi esok sehingga 6 pagi Ahad ini.

Datuk Bandar Kuala Lumpur, Tan Sri Ahmad Fuad Ismail, dalam satu kenyataan hari ini, berkata penutupan sementara kawasan tersebut kepada orang awam adalah menurut seksyen 65 Akta Kerajaan Tempatan 1976 dan dikawal di bawah Undang-undang Kecil Kerajaan Tempatan (Dataran Merdeka) (Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur) 1992.

DBKL sebelum ini menolak permohonan penganjur satu perhimpunan yang mahu mengadakan perhimpunan di Dataran Merdeka Sabtu ini kerana ia tidak bertaraf nasional dan membabitkan kepentingan masyarakat.

DBKL sudah menawarkan Stadium Titiwangsa di sini, Stadium Badminton dan Stadium Bolasepak Kuala Lumpur di Cheras sebagai lokasi alternatif.

Perbadanan Stadium Malaysia juga dilaporkan bersedia menawarkan Stadium Nasional Bukit Jalil sebagai lokasi perhimpunan manakala pemilik Stadium Merdeka, Merdeka Heritage Trust, juga dilaporkan bersedia mempertimbangkan permohonan penggunaan stadium itu sebagai lokasi perhimpunan. - BERNAMA

2 comments:

  1. bang.kawal emosi skit.aku pro umno&BN jgk.perkataan mencarut tak perlu lah.

    ReplyDelete
  2. hmmm..tapi ramai artis mesia bekerjasama gak ngan dia

    ReplyDelete