Saturday, April 14, 2012

TUDIAA!! Video Seks Nurul Izzah??betul ke???

hiasan
Katakan tidak dengan cerita yang penulis terima! bahawa rakaman seks didakwa mirip YB Nurul Izzah melakukan hubungan seks didalam bilik pensyarahnya ketika beliau dipengajian universiti pada tahun 2004 di bakal didedahkan.

Khabarnya, rakaman itu dibuat didalam bilik pensyarahnya dan pensyarahnya telah merakamkan perbuatan seks diantara mereka berdua yang ketika itu YB Nurul Izzah masih menuntut di Universiti berkenaan sebagai pelajar.
Kerana ingin lulus dalam laporan tugasan kursus, Nurul Izzah bertindak menggoda pensyarahnya akhirnya berlaku perbuatan terkutuk itu didalam bilik pensyarah terbabit dan tanpa Nurul Izzah sedari aksi itu telah dirakamkam.

3 comments:

 1. Teruk kau ni! Gambar atas, aku bole buktikan salah! Bangsat punya Melayu! Menipu jer kerja! Macam mana melayu nak bersatu!

  ReplyDelete
 2. Adoi, perbuatan menyampaikan berita berat macam ni yang belum pasti sahih atau tidak teruk balasannya di akhirat nanti. Patutnya tunggu dulu papagomo upload, mahkamah syariah bicara & sabit bersalah. Jangan sampai kita melakukan qazaf semata-mata kerana ghairah untuk menyampaikan gambar & berita sensasi & terkini.

  Firman Allah [an-Nur: 4] yang bermaksud:
  And those who accuse chaste women and then do not produce four witnesses - lash them with eighty lashes and do not accept from them testimony ever after. And those are the defiantly disobedient,
  dari http://quran.com/24/4

  Ingatlah, dunia ni sementara sahaja.

  ReplyDelete
 3. bertaubatlah. buang post yg membawa fitnah ini. bule menyakitkn hati orglain. semuga Allah bersame dgn org'2 telah dikhianati. kepade anda blogger, menyiarkn post fitnah lebih teruk dari membunuh. buanglah. bertaubatlah anda.jgn cetek kn pemikiran dgn benda yg belum sahih dn sememangnya fitnah. subhannallah.

  ReplyDelete