Friday, March 18, 2011

Gambar Ketua UMNO Gombak dan kekasih gelapnya


Gambar berikut merupakan Ketua UMNO bahagian gombak bernama Abdul Rahim Kamarudin bersama-sama dengan kekasih gelapnya di dalam sebuah hotel. Gambar ini dikirimkan oleh individu yang tidak dikenali meminta kami menyiarkan gambar ini untuk menyedarkan rakyat betapa buruknya perangai pemimpin-pemimpin UMNO yang selama ini berlagak sebagai pejuang Islam sebaliknya "curi makan" di belakang pengikut-pengikutnya.
tiada niat nak aibkan beliau, tapi pemimpin begini memang sewajarnya didedahkan agar tidak terus memperbodohkan rakyat dengan lagak pejuang Islam kononnya. Memandangkan beliau sudah mengaku, maka cukup sampai di sini pendedahan ini, tiada lagi gambar untuk mengaibkan beliau akan didedahkan.

Beliau dikatakan akan menghadap Ketua Perhubungan UMNO Selangor Dato Noh Omar dalam sehari dua ini secara gentlement memandangkan ini merupakan "skandal terbesar UMNO Selangor".


ReJaM© "Pemimpin-pemimpin dan semua ahli politik tak kiralah parti apa, INGAT! Anda sentiasa diperhatikan..."source: http://milosuam.blogspot.com/2011/03/ketua-umno-gombak-sudah-mengaku-gambar.html#ixzz1H1hU9Swp


Pengirim email ini juga mencabar Megat Zulkarnain Dato' Omardin, Ketua Pemuda UMNO Bahagian Gombak untuk melaporkan hal ini kepada Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS).

Beberapa keping lagi gambar pemimpin-pemimpin UMNO "curi makan" akan didedahkan semoga pengikut-pengikut mereka sedar dari lena.

ReJaM© "Belum sempat tawan Selangor, diri sendiri sudah ditawan kah kah kah...."


Update: Gambar ini telah dianalisis terbukti bukan gambar palsu kerana hanya bahagian watermark (hosted@milosuam.blogspot.com) yang dilihat pincang dan menunjukkan warna yang berlainan sila rujuk sini [Image Analysis]
source: http://milosuam.blogspot.com/2011/03/gambar-ketua-umno-gombak-dan-kekasih.html#ixzz1H1TkwhSD

2 comments:

  1. ...and where in the world you get the idea 99% of POLITICIANS wear a HALO on their heads?

    MAYBE he'll be alright serving his community. MAYBE he won't. Is he going to take BRIBES one of these days? ABSOLUTELY (he's probably doing it ALREADY) Is he going to help people in NEED in his community? ABSOLUTELY (he's doing it already PROBABLY)

    The fact of the matter is POLITICIANS will do whatever needs to be done to compensate the ugly things they do in service and in life.

    ReplyDelete
  2. bagus....Berani krn benar...Bila dh buat kesilapan...mengaku sahaja...bukan mcm Pemimpin Pembangkang yg lain...Dh sah 99.99999% videonya pun masih x mengaku......Kita x kira sapa....Pemimpin yg di sokong pun kalu endah akhlak...kita pecat aje.....Kalau Ustaz pun cabut kopiah, cabut baju seluar bila tgk perempuan cantik..inikan pula Pemimpin yg biasa2 sahaja.....So beware kpd semua pemimpin islam...jgn hampiri zina.....

    ReplyDelete